Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
10 месеца
момиче

Пловдив


Едно от 3 спасени братя и сестра. Най-красивото го осиновиха и останаха другите две...
Това е женско, хитро, умно и много игриво.
Прибрах ги от сигурна смърт на 1 месец. Вече са на около 4 месеца и бързо растат и им трябва нормален дом, тъй като ги гледам в кашон с решетка и вече не е комфортно.
Търся сериозни осиновители, които няма да метнат на улицата котето при първото неудобство или пречка. Да кастрират животното когато му дойде време (женско 6м, мъжко 1г) и да обезопасят дома. Прозорци тип ножица често заклещват фатално котки, перални, падат от балкони, вкъщи може да има отровни цветя или достъп до препарати, дребни обекти, които може да бъдат погълнати (ластици, памуци, копчета, конци). Котките са доста палави преди 1г възраст и обичат да поставят всичко в устата си като малко човешко дете,тъй като са малки могат да раздърпат пердета или да надерат мебел.
Тъй като е зимен период и рязко скочиха заразените болести в хубаво да се ваксинира котето и да не му се дава достъп до място, където се влиза с външни обувки като коридор. Панлевкопенията е най-страшната болест, която се разнася без директен контакт (с прах от вън).
И като последно обичам да поддържам обратна връзка, ако има някакъв проблем да се реши или просто да изпращате някоя снимка от време на време.

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки