Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
2 години
момиче

FIV/FeLV
FeliD-3

София

@Freya 1

Ели е невероятно блага и чаровна млада котка на около година и половина. В началото на пролетта на 2023 години беше хваната и прибрана за кастрация и лечение на рана на коремчето. Докато се възстанови от кастрацията и раната бъде обработена и излекувана се наложи да остане във ветеринарна клиника на стационар. Там бързо стана ясно, че Ели е с прекрасен и обичлив характер и заслужава да получи шанс да има свой дом и хора, които на свой ред да я обичат и ценят. Освен добра и гальовна с хора, Ели е абсолютно неконфликтна и със себеподобни. Разбира се отлично с други котки и кучета свикнали с котки. Бързо се адпатира в нова среда с нови хора и животни, стига да получи мило отношение. Има опит в съжителство с дете и е толерантна към малки хора, стига и те да са мили към животните.
Ели е кастрирана, редовно обезпаразитявана външно и вътрешно, ваксинирана, с чип и Европейски паспорт. Тествана е за котешки спин и левкемия, корона, гиардия и панлевкопения. Напълно здрава е и готова за свой дом.
Търся за Ели отговорни и любящи хора в София, които да осъзнават, че домашният любимец е член на семейството и ангажиментът към него е за цял живот.

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки