Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
2 години
момче

FIV/FeLV
FeliD-3

Банкя


Неактуална публикация

Неактуална публикация

Това е Феликс.
Котето е мъжко и с позитивен СПИН тест, но в отлично здраве.
Синът ми го спаси на магистралата в София. Той и съпругата му имат 6 котки в дома си. Петте са улични и спасени. Шестият е британец със сърдечна операция. Котето е в тях и стои затворено само в стая. Но не може да остане. Аз имам йорки с диабет и не мога да го взема.
Ето какво пишат моите деца за котето.
Специален късметлийски котарак си търси постоянен дом, който да изпълни с любов. Феликс е мъжки котарак на около 2-3 години, много игрив и гальовен, има хигиенни навици. Трябва да живее само вътре и без други котки, но няма никакви други претенции към бъдещите си стопани.

Преди около месец намерихме Феликс да лежи напълно неподвижен, мърляв и много изплашен на срещата на натоварен път. След учудващо спокойно хващане и преглед на котарака, установихме, че за негов късмет не е нито блъснат от кола, нито парализиран, а просто шокиран. Как и защо се е озовал на средата на пътя, няма как да знаем, но разбрахме че в някакъв момент е имал счупена лапа и е бил прострелян със сачма! Като по чудо и двете наранявания са зараснали без трайни последствия за здравето и са позволили на Феликс да оцелява на улицата с години. В момента той се радва на добро здраве и търси следващия си голям късмет - постоянен дом и грижовни стопани, които да радва с ласки и забавни каскади по мебелите. Котаракът е игрив и любвеобилен, гушка се постоянно, има перфектни хигиенни навици и минимални капризи за храна. Намира се в гр. Банкя, София. По медицински съображения, не може да живее с други котки. За повече информация, пишете на лично или звънете на 0884584531. Това е техният телефон, а моят е 0886262610.
Котето е невероятно. Има история, която доказва, че има някой Ангел, който го пази. А сега просто търсим човек, който иска да има само едно коте.
Всеки месец ще изпращаме храна за котето.
В момента просто е при нас. Но само. А иска някой да го гушка и да го обича.
То не е виновно, че е болно.
Ще поемем и кастрацията му.
Феликс чака своето семейство!

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки