Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
9 месеца
момче

FIV/FeLV
FeliD-3

София


Здравейте,

Това е коте Тигър - дребно мъжко коте на по-малко от 1 година, което търси свой дом, изпълнен с любов и топлина.

Тигър се намира в София, кастриран и обезпаразитен с хигиенни навици и международен паспорт. Има големи красиви кръгли зелени очички, които ще ви гледат с много любов и признателност.

Намерих го през зимата до блока, когато студът беше непоносим, а той спеше в снега :(. Около две седмици беше доста стресиран и се нуждаеше от време да се адаптира към новата обстановка. Сега обаче Тигър се успокои и разцъфна. Той е добър и любвеобилен котарак, който обича да го галят по главичката и коремчето. Всяка сутрин идва за милувки в леглото.

Тигър обича игрите с топчета, лазер и въдица. Има интерес към други котки и би бил чудесна компания, но тъй като е с котешки имунодефицитен вирус, е препоръчително и другото коте да е FIV положително.

Преди кастрацията му направихме кръвни изследвания, от които стана ясно, че има миокардит в много ранен стадий, което не изисква специална терапия, възможно е и да не се развие с години, но е необходимо редовно наблюдение. Превантивно приема само 1/8 от хапче Tensinor сутрин и вечер, като 1 опаковка от 10 лв стига за 3 месеца; изследването е направено в ЦВК при д-р Шукерова.

Заболяването по никакъв начин не се отразява на Тигър, тъй като не е сериозно. Той е много жизнен и игрив, но се нуждае от спокойна среда, където да не бъде стресиран. За съжаление моите котки така и не го приеха и постоянно го ръмжат и гонят, който той ги приближи за милувки или игра :/. За това му търся спешно дом, в който да се чувства спокоен и желан.

Подходящ дом за него би било такъв, в който има член на семейството, който прекарва по-голямата част от деня вкъщи и да има кой да се грижи за него по време на евентуално пътуване.

Ако имате сериозен интерес към Тигър, можем да организираме транспорт до всяка точка в България. Той с нетърпение очаква своя нов дом и семейство, което ще му дари обич и внимание.

За повече информация винаги може да ми пишете.

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки