Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
6 месеца
момче

FIV/FeLV
FeliD-3

София


🆘😺🆘 Ако не сте виждали истински сървайвър, запознайте се с Тин. Возил се е при двигателя на автомобил и косъм не е паднал от него ! Когато закарали автомобила на сервиз, Тин изскочил при отваряне на капака, избягал и се скрил под паркирана пред сервиза кола. Ревал с пълно гърло гладен, изплашен и полузамръзнал в снега до следващата вечер. Точно там го срещнах и аз, когато си взимах колата от сервиза. Вечерта, преди да завали първият голям сняг за тази зима!
Тин е прегледан от ветеринари, изкъпан, обезпаразитен. Направени са му троен котешки тест - отрицателен и ПСР тест за 5 респираторни инфекции. Котанчо има положителен резултат за Калицивирус, но го кара много леко и приема имуностимуланти. Друг неприятен проблем са гъбичките, с които бе намерен, но и тях третирам прилежно.
🩷 Тин е на около 3 - 4 месеца, кротък, мил, гушкав и мъркав, малко плашлив, което е логично с оглед преживяното в последните 10 дни.
Когато съдбата ме сблъска с него преди седмица знаех със сигурност две неща:
1. Не мога и не искам да го оставя да измръзне до смърт мокър и окаян по автомобила, под който плачеше горко!
2. Няма как да го задържа, защото в къщи всяка вечер ме посреща мощно МЯУУУУ, пято на четири гласа от моите мили домашни тигри.
Така че, заех се със задачата да приведа в ред здравето му и да му придам лъскав и привлекателен външен вид 😁 и пиша това леко дълго експозе, с надеждата то да отвори място в сърцето и живота на някой от вас точно за Тим - едно сладко, пухкаво и борбено котараче🙂🐈!
Та кой не би искал да има за домашен приятел един истински сървайвър
💪🤠!?!?

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки