Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
2 години
момиче

Варна


Мишка е коте, чието гориво са храната и прегръдките. Палава и много любвеобилна, тя търси своя постоянен собственик.

Спасена е на едва два месеца от улицата с инфекция на ушичките и проблеми с коремчето, които успешно бяха излекувани. Приютена в дом с още едно коте, което не е особено социално, не оказа влияние тогава, защото грижите и вниманието за двете животинки бяха разпределени идеално между двойката, която я спасява.
В даден момент се роди бебче и вниманието значително намаля, което започна да дава ефект и върху поведението на вече едногодишната Миши. Жилището започна да става по-тясно и възможността за времето за игри с две животинки драстично намаля.
Семейството сега очаква второ дете и Миши видимо усеща бъдещото попълнение. Неспокойна е и търси повече сигурност от всякога. За съжаление това дава резултат върху цялото домакинство. Често влиза в конфликти с другото коте, тъй като вниманието е недостатъчно...

В заключение, търси се постоянен и сигурен дом за Миши. Тя, както и всяко друго животно, заслужават адекватно внимание и време да ѝ бъдат отделяни за игри, прегръдки и закачки. Надяваме се тук да намерим нейният човек в спокоен и уютен дом, където да прекара тепърва предстоящият ѝ дълъг и щастлив живот в ласки, забавления, храна и пак храна разбира се.

Моля, ако сметнете, че Миши е вашето коте, цъкнете на осинови и попълнете краткия въпросник.

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки