Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
2 години
момиче

Ямбол


Неактуална публикация

Неактуална публикация

PS.Много кротка и миличка ,сърце не ми дава да я оставя пак вън.

Кръстиха ме Джеси ,живея на улицата в Халето с още 5 сестри и 1 брат. Града в който живея е Ямбол .Откакто се родих за нас се грижи тази жена ,която ви пише.Толкова много се привързахме към нея ,че я изпращаме до входа и.
Аз съм по смела и влизам вътре понякога,когато затворят вратата стоя и гледам да я видя отново.
Сутрин я чакам пред стълбите с още няколко мои сестри. Радват ме минутите когато е с нас и започваме да подскачаме и да играем ,когато е около нас,а когато си тръгне се скриваме под колите и започва дългото чакане..10 минути когато ни храни сутрин и 10 минути я виждаме вечер.
От утре ще започват да ни кастрират ,първа съм аз .
Ще постоя седмица докато се възстановя и след това ще чакам ако някой ме хареса и реши да сподели своя живот с моя !❤️ Ще го даря с цялата си любов!❤️
Днес ме окъпаха за първи път и даже не измяуках ,мърках през цялото време може и от страх,но мърках,нямам бълхи и съм гальовно и обичливо коте,ако решите ,че съм вашето пишете на жената на която имам доверие и ми търси дом!❤️
Не съм прекрасна рошка ,обикновена съм,но сърцето ми е истинско и даващо много Обич . Знаете тежко е вън ,очакват ме студени и дъждовни дни под единственото ни убежище колите .
Когато хапваме винаги се оглеждаме страхливо за да не ни нападне куче ,оглеждаме се и за тези ,които постоянно ни хвърлят бомбички там където ни хранят. Живота ни е в стрес , живот на улицата!
Всеки ден за нас е риискован и всеки ден за нас е подарен,...а може и последен !
Аз ще Ви Чакам !!! Може пък точно в този момент да чете моя Човек!!
Джеси!❤️

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки