Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
7 месеца
момче

FIV/FeLV
FeliD-3

София


< за град София >

Запознайте с малкият Аморе!
Роден наскоро, някъде през юни ‘23г това крехко, изящно бездомниче някак по чудо оцелява в суровите улични условия до вторият си, трети месец и съдбата ни среща. Всичко около непредвиденото му спасяване върви почти чудесно с леки турболенции докато септември месец мъникът ненадейно дава знак, че не се чувства съвсем добре. Последваха прегледи. От тогава се следим и лекуваме. Повлия се в миг от терапията си. Остава ни месец от ежедневният прием на хапче, което го върна към неспирните игри и закачки, нескончаемата енергия, търчане и подскоци, неистовото желение за внимание и компания; а играчките, катерушките и въдичките все са му малко :) просто щурее и се забавлява като детенце в лунапарк. Апетитът му е идеален, расте и се развива.. ще завършим лечението и той ще е едно освен прелестно красиво, но здраво коте. Това, което не му достига и го показва на този етап е човешкото внимание и компания. Иска да се гушка, да се гали.. да играе с някого и се вижда, че предпочита това да е човек - неговият човек и семейство, които търсим от сега дори докато трае терапията. В интерес на истината всеки достатъчно сериозен и отговорен човек с истинско отношение към животните би могъл да я продължи - лесно е.
При сериозен интерес към малкият Аморе ще Ви запознаем цялостно с всички важни здравни и ветеринарни особености, които пряко го касаят.

Рижият чаровник е със свой паспорт и всичко важно в него. Ваксиниран и обезпаразитяван. Хигиенни навици - налични.

Домът за него > гр. София;
Вътрешно отглеждане в безопасна среда - апартамент; Редовни ветеринарни грижи и отговорност съобразно предисторията му; поддържане контакт и инфомация в бъдеще, както и помощ от наша страна за абсолютно всичко свързано с него; Лично поверяване в дом;

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки