Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
10 месеца
момиче

FIV/FeLV
FeliD-3

София


Неактуална публикация

Неактуална публикация

Грети е изключително гальовно, социално, мъркащо, игриво и търсещо човешки контакт момиченце на 8 месеца. Абсолютната благодат като характер. Гали се, иска да бъде галена, иска да мърка до някой и си връща способността да мачка като масажист. Много смешно игрива е и може да разсмива денонощно човека, който ще я обича. Прецизна в движенията си без грам тромавост. С вид на сърничка - дълги крачета, дълго телце и изящни движения.
С абсолютно безупречни хигиенни навици. Ползвала е бентонит, силиконова постелка, а в момента ползва соева. Учи се на закрита тоалетна, като единствено вратичката на тоалетната все още не е поставена. Справя се прекрасно.
На Грети веднъж беше намерен дом, но стопаните не се отнесоха отговорно към нея и лесно се отказаха след 3 месеца живот с нея. Беше необезпаразитявана, некастрирана и неваксинирана за това време и бързо я прибрах обратно. Момиченцето вече е кастрирано, с 1-ва ваксина и обезпаразитено. С перфектни кръвни изследвания, негативен тест за спин и левкемия, както и преди това негативен троен тест.
Адаптивна е с хората и бързо би свикнала да обича някого стига и тя да бъде наистина обичана.
Търси наистина отговорни хора, за да им даде цялата си любов и да им се отблагодари, показвайки им какво е да случиш на добро коте.

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки