Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
3 години
различни

FIV/FeLV
FeliD-3

София


За град София ">

Това са 4 наистина неустоими, много обичливи, безкрайно дружелюбни и неземно очарователни котешки дечица - 2 братчета и 2 сестри (от общо 5).
С притаена надежда се търси постоянен и безопасен дом за тях - там, където биха получили дълготрайно добро бъдеще, грижа, отношение и любов. Силно се предпочита да намерят своите семейства по двойки, тъй като те вече имат изградена силна връзка по между си и са неразделни от бебета. Родени са във ветеринарна клиника от твърде бременна бездомна маца и не познават външната среда - не биха оцелели и ден навън и отглеждането им би следвало да бъде само и единствено вътрешно. От ден едно са под ветеринарно проследени.

Ветеринарен статус:
Всички са ваксинирани, кастрирани, чипирани, тествани и с евро паспорти.
Хранени са с добра храна и са с непоклатим апетит. Разчита се тази добра грижа да се продължи и в бъдеще, разбира се като за абсолютно всичко свързано с тях винаги ще може да се разчита на помощ, съдействие и комуникация - дори се държи на това като важен елемент от осиновяването.

Възраст: 2г. Характер:
Арис е извънредно гальовен и гушкав, обожава човешка компания и направо се разтапя. Руфи е по-резервиран и взискателен, за което е нужен подход и опознаване. Бети е тази фина, нежна, галеща се, но и палава сладурана, а сестра и Елса е по-балансираната, спокойна и ненатрапчива…
Както е видно за тях е направено всичко възможно, за да се чувстват добре и щастливи и ако един човек можеше да отглежда голям брой котки тази обява нямаше и да съществува, но уви - не е така. Моля, свържете се в случай, че имате желанието и възможността да продължите грижата за тези приказни създания и да им осигурите добро бъдеще. Разбира се, тъй като се познаваме до съвършенство с тях и има съществена привързаност по между ни > ще се разчита дългосрочното поддържане на контакт в бъдеще, както и за помощ от нас. 🍀

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки