Направи забавно меме и помогни на това коте да намери дом.
2 месеца
момче

София


Неактуална публикация

Неактуална публикация

Запознайте се с котето Оливър!

То търси свой нов дом и някой специален да го осинови. Малкото коте е на 4-5 месеца. То е уникална комбинация от игри и любов и понякога е леко палаво понеже е все още мъник.

То обожава да си играе и когато му омръзне просто си почива на дивана. Много обича да сяда на стол за бюро и да гони играчки като мишки и дунапренени топчета. Страхотно другарче е което винаги идва при теб да се гушка. Няма значение колко е напрегнат денят ти, то може да те успоко.

В случай, че искате да му предоставите уютен дом, ще бъдете приятно изненадани, че Оливър идва с всичко необходимо. Подарявам котешка тоалетна, така че да се уверите, че то ще бъде чисто и ще се чувства комфортно. Драскулката му ще му осигури забавление и здрави нокти. Още повече, към Оливър получавате и специална книга за грижи и нужди на домашните котки, което ще ви помогне да се грижите за него на най-добрия начин.

Освен това, за да направя прехода към новия дом възможно най-гладък, Оливър ще бъде пренесен с клетка която също подарявам, както и купички за храна и вода, за да се уверите, че ще му бъде удобно и спокойно.

Няколко важни условния:
1. Ще преценя по телефона и на място дали сте подходящ стопанин за котето понеже не искам да попадне в лоши ръце.
2. Държа да знам защо искате да го вземате и кой ще се грижи за него. Готови ли сте да поемете риска диванът ви да е надраскан?
3. Апаратаментът в който ще гледате котето трябва да има комарници и да е добре обезопасен. В противен случай рискувате живота на котето.
4. Трябва да свикнете, че ще имате косми в къщи. Ако това е проблем за вас, то няма как да е добра идея да имате домашен любимец.
5. Да вземеш домашен любимец е сериозна отговорност. Ще се наложи да приемете факта, ще харчите пари всеки месец за храна, ще трябва да поставяте ваксини годишно и може да се наложи да отидете до ветеринар.

Малкото котенце Оливър иска да бъде част от любящо и грижовно семейство, което ще му предостави много обич и внимание. Ако сте готови да му осигурите най-добрия дом, свържете се с мен, за да научите повече за него и как да го осиновите.

Нещо което да вземете предвид е, че към момента котето е свикнало да се храни с гранули на PURINA PRO PLAN.

Присъедини се към Purrs

Регистрация

Искам да намеря дом

Искам да осиновя

Предлагам временен дом

Искам да правя снимки

Просто харесвам котки